Het Slim Team

WIE ZIJN WIJ?

Het Slim-team is een samenwerking van 5 organisaties die elk met hun eigen specialisme een aanvulling geeft aan de ontwikkeling van uw medewerkers en organisatie.

Specialisme bij het in kaart brengen van de ontwikkelvragen, de personele aspecten, het organiseren van opleidingen en trainingen, het in beweging brengen van uw medewerkers en het organiseren van digitale hulpmiddelen om leren en ontwikkelen mede vorm te geven.

Onze samenwerking heeft als doel uw vraag optimaal te kunnen beantwoorden!

Sven Rickli
Directeur van Nolost 

Het onderzoeks- adviesbureau dat inzicht geeft in de ontwikkeling, behoeften en potentie van medewerkers. Al meer dan een decennium helpen wij kleine en grote organisaties uit diverse branches met het beste uit medewerkers te halen door gerichte analyses en heldere adviezen.
 
+31 (0)30 30 20 495
Klanten

Marc Voorwalt
Vier Advies            

 

Ruim 20 jaar ervaring met leren en ontwikkelen in organisaties. Mijn focus :”Welke ontwikkelingen spelen in de organisatie” vertalen naar “Hoe neem je jouw medewerkers daarin mee”.

Niet zozeer de inhoud maar de werkwijze help ik in te richten. Door technologie in te zetten die het leren en ontwikkelen faciliteert, door processen in te richten om een lerende organisatie te zijn en door thema’s te organiseren. Dat kan zijn: bij krappe op de arbeidsmarkt zelf gaan opleiden, toekomstbestendig maken van de medewerkers in een snel veranderende wereld, binden en boeien van medewerkers (en vrijwilligers) aan de organisatie, of met opleidingen faciliteren van arbeidsmobiliteit.

Ik ben een verbinder,  samen werken we aan het resultaat, op zoek naar harmonie in ketens. Ik maak graag kennis om samen te verkennen wat er mogelijk is.

Marc@vier-advies.nl
Tel +31 (0)6 51 52 78 54

Klanten

Astrid de Bruin
HR Expert  

 

Heeft meer dan 20 jaar ervaring in de brede wereld van de Human Resource en de ontwikkeling van medewerkers.

Moeilijke dingen makkelijk maken is mijn kracht en dat gebruik ik dagelijks om de ideeën van directie en MT te vertalen naar de werkvloer.

Om de doelstellingen van de organisatie te behalen is het belangrijk dat medewerkers continu geschoold worden in welke vorm dan ook Dat vraagt wat van uw organisatie en van uw medewerkers. Ik help om te bepalen wat de organisatie nodig heeft en hoe we dit in de bestaande processen kunnen realiseren met bijvoorbeeld aanpassingen van werkprocessen zoals functiegesprekken, een opleidingsplan of nieuwe beleid.

Kernwoorden: praktische, assertief, integer, kwaliteitsgericht en flexibel.

Ik kom graag met u in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

Astrid@hrexpert.nu
Tel: +31 (0)6 21 94 36 63

Klanten

John Groot
Directeur EmpowerYou

 

Powerup uw team! Ontwikkeling, excelleren en innovatie is niet meer te stoppen, zodra een medewerker focust op zijn nieuwsgierigheid, talenten en drijfveren. Dit zorgt voor een hefboomwerking en keerpunten. EmpowerYou schudt mensen wakker, versterkt het fundament, vergroot vaardigheden, legt de lat hoger, biedt nieuw toekomstperspectief. Wij versnellen de loopbaanontwikkeling in organisaties, creëren ‘golfmakers’ die de schouders eronder zetten.

Innovatiekracht en het doen-denken accelereert via onze unieke Curiosity methodiek. Ruim 16 jaar werken onze gecertificeerde HBO/WO loopbaancoaches met medewerkers, leidinggevenden of zelfstandigen, op zoek naar de ‘perfecte werkmatch’ en benutting van de potentie. Vanuit de Alkmaarse Watertoren en diverse steden in Nederland staat ons team van 10 medewerkers startklaar.

John@empoweryou.nl
Tel +31 (0)72 51 28 886

Klanten

Dick Pieters
Consultant/Coach 

Ik ben een consultant, trainer en coach die mensen in beweging brengt en hen faciliteert bij hun groei. Dat doe ik in uiteenlopende branches, van logistiek tot onderwijs, van bouw tot energiebedrijven, van gezondheidszorg tot advocatuur en ICT en van “werkvloer” tot het 1-1 coachen van CEO’s en DT/MT.

Onze samenwerking zorgt ervoor dat de mensen met wie ik werk beter worden in hun communicatie, effectiever worden in hun samenwerking, krachtiger leiderschap tonen en meer impact gaan maken met hun gedrag op de werkvloer zodat dit bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verandertrajecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau help ik mensen, teams en organisaties om betere resultaten te behalen op het gebied van samenwerken & teamoptimalisatie, commercie & klantgerichtheid, communicatie, leiderschapsontwikkeling en duurzame gedragsverandering met als doel betere bedrijfsresultaten. De 7V’sTM (Visie, Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Verbondenheid, Voortgang en Vieren) zijn het fundament voor onze samenwerking.

Ik werk vanuit een heldere visie met een duidelijke aanpak gericht op resultaat in de praktijk, waarbinnen ruimte is voor intuïtie, plezier en creativiteit. Daarbij ben ik oprecht en eerlijk, ook al kan dat soms confronterend zijn. Zeker is dat ik mijn vak met respect, kennis van zaken, daadkracht en passie uitvoer.

Ik geloof in mogelijkheden ontdekken, ervaringen op doen, uit de comfort zone stappen en groeien. Iedere dag weer.

D.pieters@ignius.nl
Tel +31 (0)6 57 27 66 06

Klanten

CONTACT

d.pieters@ignius.nl
+31 (0)6 57 27 66 06